tirsdag den 6. oktober 2009

Symposion: 'Senses and Materiality. The Senses at Work'

Forskningsnetværket Materiel Kultur, Kognition og Natur organiserer 26. november et symposium med titlen "Senses and Materiality. The Senses at Work".

Den centrale omdrejningspunkt for dette symposium vil være at give en passende opmærksomhed til kroppen og vores sanser. Selvom vores sanser og krop spiller en afgørende rolle for vores forhold til materielle elementer, så ignorerer vi dem ofte for at fokusere på indholdet af vores oplevelser og den information vi modtager. Vi ønsker at tematisere vigtigheden af sanser og kroppen i relation til, hvordan vi reagerer på materielle elementer omkring os, samt hvordan de reagerer på os.

Registrering: Deltagelse i arrangementet er gratis, men tilmeld dig venligst på ‘senses_and_materiality@hum.au.dk’ senest 18. november.

Sanse-frokost: Det er muligt at tilmelde sig en speciel sanse-frokost tilberedt af Claus Brænder, men der er et begrænset antal pladser. Prisen er 110 kr. Skriv til ‘senses_and_materiality@hum.au.dk’ for at reservere en plads. Sidste tilmeldningsfrist til sanse frokosten er 18. november.

Foredragsholdere:
Brian Moeran - Copenhagen Business School
Ansa Lønstrup - Aarhus Universitet
Tim Flohr Sørensen - Aarhus Universitet
Nina Schriver - Movementum APS og Aarhus Universitet
Anders Moe Rasmussen - Aarhus Universitet
Torben Nielsen - Aarhus Arkitektskole

Tid og Sted: 26. november På Aarhus Arkitektskole, "gymnastiksalen", indgang fra Paradisgade 4 og Nørreport 17.

Mere information kan findes her.