lørdag den 30. oktober 2010

STS-konferenceaktivister søges

Kære alle medlemmer af DASTS
Vi har på CBS sagt ja til at organisere 4S/EASTS konferencen i 2012. Konferencen vil blive holdt på CBS’s campus (Solbjerg Plads og Kilen på Frederiksberg) d. 17-21 Oktober 2012. Vi regner med, at der kommer lidt mere end 1000 deltagere.
Vi glæder os til det, men det er også en stor opgave (og vi skal måske bemærke at den er baseret på frivilligt arbejde). Vi vil derfor gerne invitere alle, som har lyst til at være med til at organisere konferencen til at sende os en mail på denne adresse (mho.ioa@cbs.dk) – gerne med angivelse af hvad I har lyst til at hjælpe med.
Vi glæder os til at vise det internationale STS-samfund at vi har nogle spændende STS-miljøer i Danmark og at vi kan afholde en super konference. Og vi regner med at vi skal have det sjovt mens vi gør det!
Mvh
Susse Georg, Signe Vikkelsø, Alan Irwin og Maja Horst


OPBAKNING FRA DASTS-BESTYRELSEN
På vegne af bestyrelsen i DASTS vil jeg gerne give ovenstående arrangement min varmeste anbefaling. Det er et fantastisk intitiativ, som CBS har taget, og det er en enestående lejlighed til at synliggøre dansk STS, for at udvikle faglige kontakter, og for at bidrage til STS-feltets fremtidige udvikling. Jeg melder mig hermed som ‘assisterende organisator’ og håber, at mange andre vil følge med.
Mvh
Torben Elgaard Jensen (formand for DASTS)