mandag den 7. juni 2010

DASTS årsmøde 2010

Den 10. juni til 11. juni er der årsmøde i DASTS - Danish Association for Science and Technology Studies. Det bliver 2 dage med en lang række forskellige oplæg fra forskningsfeltet indenfor STS i Danmark.

I år er det Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, AU, som er vært. På denne side vil man løbende kunne få information om indholdet for årsmødet 2010, det er også herigennem man vil kunne indsende abstracts og tilmelde sig.

Keynote speakers

Professor Tara Fenwick er ansat ved University of Stirling. I 2010 er hun aktuel med ontologien 'Actor-Network Theory in Education'. Hendes forskning er orienteret mod professionsuddannelse og læring i praksis. Med afsæt i nyere ANT, STS og fx kompleksitetsteori undersøger hun blandt andet hvordan vi må forstå læreprocesser i de socio-materielle, diffuse, modsigende aktiviteter som arbejdet er.

Lektor Andreas Roepstorff er ansat ved Aarhus Universitet. Han har en kandidatgrad i biologi og en Ph.d. i antropologi og forsker i hjernens kommunikative og kognitive bevidsthedslag. Han er optaget af, hvordan man kan kombinere hjerneskanninger og etnografisk arbejde, og er således et levende eksempel på hvordan det med STS lader sig gøre at arbejde på tværs af humaniora, samfundsfag og naturvidenskab.

Praktiske informationer: http://www.dpu.dk/site.aspx?p=14410

Program:
Se det detaljerede program for DASTS 2010 her.

Dato:
10. juni - 11. juni 2010

Pris: 1000 kr. Nedsat pris for studerende: 600
Prisen er inklusiv alt undtagen drikkevarer til konferencemiddagen.

Sted:
DPU, AU
Tuborgvej 164
2400 København NV

Organizing committee:
Estrid Sørensen; Katia Dupret Søndergaard; Malou Juelskjær; Cathrine Hasse; Tasha Buch; Camilla Balslev Nielsen, Jesper Hundebøl